The Kung Fu Kids Company

The Kung Fu Kids Company is dé manier om met “Kung Fu” te starten !.

Al vanaf 6 jaar kun je meedoen met onze Kung Fu les.

De technieken die je leert zijn voor ca 80% op basis van Wing Chun Kung Fu, een stijl met technieken waarbij aanval en verdediging eigenlijk één zijn. Maar we gebruiken ook technieken uit andere vechtsportstijlen.

Alle technieken zijn uiteraard aangepast op de leeftijd en de ontwikkeling van de kinderen, zodat er geen blessures ontstaan.

De lessen zijn zo opgezet dat ze een vaste structuur volgen, we beginnen met een warming up en stukje conditietraining en gaan daarna verder over naar technieken en toepassen. Vaak zullen bepaalde technieken ook terug blijven komen tijdens een periode lessen, maar dan iets uitgebreider. Per maand is er eigenlijk 1 bepaalde techniek het onderwerp, maar dan op verschillende manieren..

Tijdens de les zijn er meerdere assistenten (met zelf inmiddels ook jaren Kung Fu ervaring) aanwezig, wij kiezen hier bewust voor zodat elk kind zoveel mogelijk aandacht krijgt tijdens de training.

Leeftijden:

6 t/m 12 jaar

Wat heb je nodig?

In eerste instantie zul je het onderstaande nodig hebben:

  • Sportkleding
  • Sportschoenen ( zaalschoenen)
  • Flesje water
  • Wellicht een handdoek.

Verdere benodigdheden worden toegelicht tijdens de les

Bevordering:

Bij ons geen examens, maar we kijken zeker wel naar de ontwikkeling van je Kung Fu en we werken met z.g. “Sjerpen”. De eerste periode heb je die nog niet, maar als je goed je best doet, aanwezig bent, goed luistert en je Kung Fu ook steeds beter wordt, krijg je als eerste een witte sjerp, afhankelijk van o.a. je aanwezigheid, inzet en de vaardigheden die je ontwikkeld, wellicht daarna wel een andere kleur sjerp…..

Kosten:

De eerste proefles is gratis, daarna:

€ 20,– per maand

of

€ 55,– per 3 maanden

( tijdens de vakantieperiodes is de zaal gesloten en zal er in principe ook geen les zijn, hier is al rekening mee gehouden in het tarief. Tijdens de zomervakantieperiode, is er geen contributie verschuldigd!)

Het tarief is in principe ook incl. eventuele extra trainingen, workshops en seminars die door/via The Kung Fu Company worden aangeboden.

Waar en wanneer?

Dag:Groep:Tijden:
ZaterdagThe Kung Fu Kids Company10:00 uur tot 11:00 uur

Gymzaal Traverse
Traverse 20
4207 GG GORINCHEM

Parkeren kan op parkeerplaatsen (na)bij de zaal en de ingang is om de hoek op het schoolplein.