The Kung Fu Company

The Kung Fu Company, is al heel lang een idee, maar heeft pas in mei 2022 echt het “levenslicht” gezien met de inschrijving in de Kamer van Koophandel.

The Kung Fu Company heeft als doel om Kung Fu voor iedereen toegankelijk te maken en door met elkaar te trainen en van elkaar te leren, komen we allemaal verder.
Op je eigen tempo een nieuwe vaardigheid leren of je bestaande vaardigheid verder verfijnen en uiteraard ook werken aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Dat leren doen we ook samen, als groep. Het “Company” gedeelte uit onze naam slaat niet alleen op de meest bekende vertaling “Bedrijf”, maar voornamelijk op “Gezelschap” (groep). Een gezelschap dat bestaat uit mensen die bezig zijn om samen op een leuke manier Kung Fu te leren……. En zoals de Engelsen zeggen “To be in good company”, want plezier hebben is een belangrijke factor in onze trainingen.

De nadruk ligt bij ons zeker niet op het leren “vechten”, maar meer op het leren van de vechtkunst zelf, de technieken en onder andere het op een efficiënte manier gebruiken van je lichaamsstructuur. En natuurlijk leer je als gevolg daarvan jezelf ook efficiënt en effectief verdedigen.

Is The Kung Fu Company iets voor jou? Vraag dan een proefles aan voor 1 van onze trainingen.